Travel Reasons logo

Inspiratie

Nieuwtjes

Inspiratie

Nieuwtjes

Is Gambia een veilig land

Is Gambia een veilig land?

Een veelgestelde vraag die we krijgen wanneer we vertellen over onze reis naar Gambia is of het wel een veilig land is. Het is duidelijk dat deze vakantiebestemming niet meteen de beste reputatie heeft, maar naar onze mening is dit volledig onterecht!

Lees meer »

Wat te doen in Dordrecht?

Op amper een uurtje rijden van onze Belgische grens vind je de charmante Nederlandse stad Dordrecht. Omgeven door water en het prachtige Nationale Park De Biesbosch is dit een van Nederland’s best bewaarde geheimen. Het is een van onze favoriete bestemmingen bij onze noorderburen. Wat te doen in Dordrecht, lees je hier.

Lees meer »
Gratis Reisgids Mauritius

Ontdek het paradijselijke Mauritius 

Mauritius spreekt tot de verbeelding. Parelwitte stranden, een helderblauwe oceaan en wuivende palmbomen. Denk daarbij nog ’s aan de zeer gastvrije bevolking en luxueuze resorts en je hebt de ideale ingrediënten voor een zalige vakantie of huwelijksreis. 

Lees meer »

Wat te doen in Johannesburg?

Onlangs werden wij door de toeristische dienst van Zuid-Afrika uitgenodigd om na onze reis naar Kaapstad in 2019 ook Johannesburg te verkennen. Iets wat we ons niet beklaagd hebben want ook Johannesburg heeft heel wat te bieden.

Lees meer »
Een trip naar Zuid-Afrika

Een trip naar Zuid-Afrika

Een trip naar Zuid-Afrika is niet zomaar een reis, het is een beleving met een opeenstapeling van gevoelens, onvergetelijke momenten en een kennismaking met de warme bevolking dat dit land rijk is.

Lees meer »
wintersport trends

5 Beste winterbestemmingen in Europa

Stilaan kijken wij vooruit naar een gezellige winterperiode. Niets zo leuk als wintermarkten, sneeuwtaferelen en verlichtte steden. Maar waar vind je nu de beste winterbestemmingen in Europa? Wij geven inzicht met deze top 5!

Lees meer »
Traben-Trarbach sigrid

Wat te doen in Traben-Trarbach?

Je hebt hier namelijk een heel mooie natuur, de mooiste uitkijkpunten van Duitsland en een uitstekende wijn. Wij waren dan ook zeer blij dat we de mogelijkheid kregen om Traben-Trarbach  te gaan verkennen.

Lees meer »
Met de auto naar Zweden

Met de auto naar Zweden

Onlangs gingen wij voor de Canoe Trip van TravelBase met de auto naar Zweden. We krijgen dan ook zeer veel vragen over tolwegen, de kwaliteit van de wegen en de soms afwijkende verkeersregels.

Lees meer »
Wat te doen in Ipoh

Wat te doen in Ipoh?

Het is dan ook vanuit Kuala Lumpur maar twee uur rijden met de trein. Ook wij gingen deze stad verkennen en die stelde niet teleur! Ontdek hier wat er te doen is in Ipoh.

Lees meer »
Is Malta een duur land?

Is Malta een duur land?

“Is Malta een duur land?” Is een vraag die wij na onze reis naar Malta regelmatig krijgen. We willen je dan ook in dit blog bericht graag een antwoord geven op deze vraag.

Lees meer »
Internet Zwitserland - bergen

Internet in Zwitserland

Hoewel Zwitserland wel tot Europa behoort, behoort het niet tot de Europese Unie. Hierdoor worden er bij gebruik van internet in Zwitserland roamingkosten aangerekend.

Lees meer »
Firenze

Wat te doen in Toscane?

Maar wat er dan juist allemaal te doen is in deze streek van Italië, is niet altijd voor iedereen even duidelijk. En daarom dat wij deze lijst maken met ‘wat te doen in Toscane’. Alvast veel plezier!

Lees meer »
Vaccinaties voor Mexico

Vaccinaties voor Mexico

Mexico Vaccinaties voor Mexico Vaccinaties voor Mexico Laatste update 05/01/2022 Vandaag bespreken we alle vaccinaties voor Mexico. We laten je zien welke vaccinaties verplicht zijn en

Lees meer »
Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles