Travel Reasons logo
Mauritius

Verblijf in een luxeresort op Mauritius – The Westin Turtle Bay

Benieuwd naar één van de mooiste hotels waar wij al verbleven? Lees dan vooral verder. The Westin Turtle Bay Resort in Mauritius is het paradijs op aarde.

He Paradijs

Tijdens onze reis naar Mauritius verbleven we de eerste nachten in het prachtige Le Meridien Ile Maurice. De overige dagen van ons verblijf kozen we voor The Westin Turtle Bay Resort & Spa. Beide resorts maken deel uit van de Marriott Bonvoy-groep en zijn uitstekende keuzes voor je vakantie in Mauritius. Maar The Westin Turtle Bay heeft nog een streepje voor bij ons. Het is werkelijk het paradijs op aarde.

Het Paradijs Mauritius
Genieten van Mauritius

Accommodatie

De kamers van The Westin Turtle Bay zijn klassieker ten opzichte van Le Meridien. Maar toch was ons gevoel bij dit resort nog beter. Alsof dat mogelijk was, want Le Meridien heeft ons al omvergeblazen. Onze Banyan Suite bij The Westin was gelegen op het strand, op nog geen 10 meter van de oceaan. Beeld je in dat je in de ochtend de gordijnen openzwaait en meteen op een parelwit strand met palmbomen en een helderblauwe zee uitkijkt. Het lijkt wel een filmscene maar hier is het realiteit. Dat exacte beeld valt gewoonweg niet te overtreffen.

Duurzaamheid

The Westin is ook nog meer gericht op duurzaamheid. Het eten dat ze klaarmaken is zoveel mogelijk lokaal en organisch geproduceerd en er staan ook Meatless Mondays op het menu. Ze kweken hier ook hun eigen fruit en groenten. Met kleine maar impactvolle initiatieven proberen ze bewust hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat juichen wij alleen maar toe.

Wellness

Het wellnesscentrum van The Westin is schitterend. Niet zozeer de wellness met sauna en jacuzzi zelf, maar wel de deugddoende massages. Je kan opteren voor verschillende behandelingen afhankelijk van je eigen noden en wensen, maar we kunnen zeker en vast de sportmassage en de gewone massage aanbevelen. Een sessie start met een kort momentje relaxen in de privé-tuin, gevolgd door een dankbaarheidsmoment waarbij je zelf een steen met kernwoord mag kiezen. Dit woord hou je vervolgens vast tijdens je behandeling en je stapt als herboren weer buiten. De masseuses hier weten waar ze mee bezig zijn. Eén van de beste spa-behandelingen die wij al hadden.

Restaurants

Ook The Westin telt diverse restaurants. Onze favorieten waren zonder twijfel Fusion (Japans) en Mystique (Aziatisch) door onze voorliefde voor deze twee keukens. Daarnaast kan je ook heerlijk Indisch eten bij Kangan of lunchen bij Beach Grill. Maar ook het buffetrestaurant serveert dagelijks heerlijke gerechten in een bepaald thema. Er is meer dan genoeg keuze uit zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Qua gastronomie is dit resort moeilijk te overtreffen.
Luxe vakantie bestemming
Afrika Vakantie

Romantische setting

De setting van dit resort is ontzettend romantisch en idyllisch. Van schommels en hangmatten op het strand tot de beach front accommodaties. Alle facetten van dit resort kloppen en dragen bij tot het paradijselijke beeld dat net een droom lijkt. Het personeel doet er ook alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en je krijgt na een paar dagen een hechte band met enkelen van hen. Ze zijn immers zo lief en attent dat je aan hen gehecht raakt. Het mag duidelijk zijn: hier beleef je een fantastische vakantie om nooit te vergeten.

Wil je graag meer informatie over The Westin Turtle Bay Resort & Spa of wil je graag een boeking maken? Kijk dan rechtstreeks op hun website voor meer info en de beste tarieven.

Dit Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Telegram

Inhoud

Volg ons

Meer Mauritius

Adults Only gedeelte bij Le Meridien Ile Maurice

Ontdek het paradijselijke Mauritius 

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles