Travel Reasons logo

Spanje

7 Hotspots in Barcelona die je nog niet kende – Drinken en eten

Hotspots in Barcelona

Drinken en Eten

Barcelona kent talrijke plaatsen om lekker te eten en te drinken en daarom zien we vandaag 7 hotspots in Barcelona. Wij geven een lijstje van 7 hotspots in Barcelona die je nog niet kende en waar je zeker moet langs gaan tijdens je verblijf in Barcelona. Lekker eten en drinken in een mooi decor verzekerd!

1. Chaka Khan

Chaka Khan is zo’n a-typische bar in Raval waar je unieke cocktails drinkt en verrassend eten geserveerd krijgt uit verschillende werelddelen. Een bezoekje waard wanneer je in Barcelona vertoefd!

Carrer de l’Hospital, 104, 08001 Barcelona

2. SandwiChez

SandwiChez is een gezellige, moderne ontbijt- en lunchcafé-keten. Je kan hier terecht voor ontbijt met vers geperst fruitsap en croissants, maar evengoed voor een gezonde lunch. Alles is overheerlijk en gemakkelijk om mee te nemen!

Verschillende adressen over heel Barcelona.

3. Foxy Bar

Foxy Bar is een gezellige kroeg met vintage-elementen. Je vindt er de beste (streek)bieren en gigantische sangria’s voor weinig geld. Je voelt meteen de huiselijke sfeer en je kan er dan ook uren doorbrengen.

Carrer de la Riera Alta, 59, 08001 Barcelona, Spanje

Hotspots Barcelona drinken

4. Ocaña

Ocaña is een prachtig restaurant op de mooie Plaça Reial. Het is één van onze favoriete plekken in Barcelona. Het is zowel een restaurant als bar als event-locatie. Het restaurant is modern ingericht met bijzondere en kleurrijke kunst. Het eten zeker evenwaardig aan het interieur. Je kan er lekkere tapas eten en uitzonderlijk goede zelfgemaakte limonade en cocktails drinken. Een topper!

Plaça Reial, 13-15, 08002 Barcelona, Spanje

5. Villa Emilia

Hotel Villa Emilia heeft een eigen bar, genaamd Zinc Bar. Daar moet je zijn! Je kan er heerlijke wijnen drinken en nog betere dessertjes. Het is een klassenzaak die stijlvol ingericht is. Het personeel is er heel erg vriendelijk.

Carrer de Calàbria, 115, 08015 Barcelona, Spanje

6. La Donutería

La Donutería is een bakkerij waar je verse en bijzondere donuts kan kopen. Er zijn opvallende smaken zoals pistache, banaan of pompelmoes en hun menu verandert elke dag. Wij probeerden de donut met framboos en die was echt heerlijk! Let wel op dat je er niet te veel koopt (ook al zien ze er allemaal super uit!), want de donuts zijn niet zoals je gewoon bent. Ze liggen tamelijk zwaar op je maag en met één à twee stuks heb je echt voldoende gegeten.

Carrer del Parlament, 20, 08015 Barcelona, Spanje

bar-in-barcelona2

7. Les Gens Que J’aime

Les Gens Que J’aime is misschien wel de meest bijzondere bar uit dit lijstje. Het is een unieke bar geïnspireerd op burlesque en cabaret waar een relaxte sfeer hangt. Je waant je even terug in de tijd. Buiten het schitterende decor, kan je er heerlijke cocktails drinken. Je moet misschien even zoeken naar dit plekje -je komt er via een klein deurtje dat niet opvalt tussen de grote gebouwen- maar het is een echte aanrader!

Carrer de València, 286, 08007 Barcelona, Span

Hotspots in Barcelona

Kende je deze 7 hotspots in Barcelona al? Het was voor ons de eerste keer dat we ze ontdekten en ze zijn onze 7 favorieten in Barcelona geworden! Ken jij nog andere leuke plekjes om te eten en te drinken in Barcelona of Spanje? Deel ze gerust met ons in de comments!

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles