Travel Reasons logo

Nederland

Een uitstap naar Breda is een dag vol plezier

Uitsap naar

Breda

Laatst gingen wij op een zonnige dag op uitstap naar Breda. Deze Nederlandse stad ligt niet ver van België en is daarom de perfecte uitstap voor een dagje weg boordevol winkelplezier, lekker eten en sightseeing. Breda is door ons goed gekeurd!

Ligging

Breda ligt net over de grens van Nederland, vlakbij België. Wij reden een klein uurtje naar Breda en dat maakt dat dit de perfecte uitstap is voor een dagje plezier in het buitenland voor de Belgen. En voor de Nederlanders is het de perfecte stad voor een dagje weg in eigen land! Zonde dat we er nog nooit eerder waren geweest, want dit is echt een fijne stad!

Straten Breda

Eten en drinken

Breda is de perfecte uitvalbasis om lekker te gaan eten en drinken. Er zijn ontelbare terrasjes en restaurants! Met de vele pleinen die deze Nederlandse stad telt, zijn er genoeg plekken om uit te kiezen om iets te gaan eten of drinken. En werkelijk elk plekje is even charmant engezellig! Het is de ideale stad voor terrasjes, als je ‘t ons vraagt!

Shopping trip

Als je een fijne plek zoekt om urenlang te shoppen, moet je een keer naar Breda. De winkelstraten lopen over in elkaar en er komt maar geen einde aan! Er zijn de alombekende ketens maar ook kleine, fijne boetiekjes waar je unieke kledij en accessoires kan vinden. Je komt ze vanzelf tegen als je wat door de straten van deze stad dwaalt. Er zijn ook tal van leuke winkels met handgemaakte spulletjes. Deze stad heeft alles voor een perfecteshopping trip! Reden genoeg dus om een uitstap naar Breda te maken.

breda-stadspark

Groen en rust

Breda is meer dan alleen een drukke winkelstad. Je vindt er enorm veel groen! Er zijn een aantal parken waaronder Stadspark Valkenberg. Daar moet je heen! Je wandelt er langs het water, door de mooie natuur en naar het kasteel dat aan het park gelegen is. Dit is een erg rustgevende plek voor wie graag even ontsnapt aan al dat winkelen!

Mooie stad

Buiten al deze fijne dingen die er te doen zijn in Breda, is dit ook een heel aangename en mooie stad. Het is er verzorgd en proper en vol leuke pleintjes waar je het ene indrukwekkende gebouw na het andere ziet. Terwijl je deze stad aan het verkennen bent, kom je elke keer weer op een interessante plek terecht. Dat maakt Breda zo uniek. Achter elk hoekje, staat een verrassing te wachten. Een stad om te ontdekken!

Ben jij er al op uitstap naar Breda geweest?

Ben jij al een keer op uitstap naar Breda geweest? En vond je deze stad net zo leuk als wij? Of moet je deze stad nog gaan verkennen? Laat het ons weten via de comments of op onze Facebookpagina!

Ben je nog op zoek naar een andere uitstap of een weekendje weg? Kijk eens naar onze laatste stedentrips voor inspiratie!

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles