Travel Reasons logo

Wie zijn Wij?

Travel Reasons

Wie zijn wij?

Travel Reasons

Graag stellen wij onszelf even voor. Wij zijn Sigrid en Bryan, beiden 28 jaar jong en fervente reizigers. Wij houden ervan om nieuwe landen te ontdekken, culturen op te snuiven en mensen te ontmoeten. We zijn durvers, dromers en doeners. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er de volle 100% voor. De reisblog bestaat sinds 2017 (voordien Roadtrippers of the Sun) en is ons levenswerk waar we dag in dag uit mee bezig zijn en die we met trots aan jullie presenteren. Sigrid is de communicatieve en creatieve kracht achter de blog en onze sociale media. Bryan is op zijn beurt de drijvende technische kracht achter de blog. Ook alle beelden zijn van zijn hand. Naast onze blog zijn wij beiden werkzaam voor het Online Marketingbureu ROTS Creators. Hier geven we bedrijven de online zichtbaarheid die ze verdienen.

Bryan en Sigird travel reasons

26

Landen

75000

Foto’s 

4

Wereldwonderen

180

HOTELS

Samenwerken

Travel Reasons

Met onze talrijke lezers – reizigers van over de hele wereld – hebben wij een groot publiek om uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep. Promotie op sociale media, waaronder Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram behoort ook tot de mogelijkheden. En dat is niet alles. Het artikel dat wij voor u creëren krijgt er nog een perfect geschreven SEO-tekst bij. Hierin maken wij het verschil met andere blogs en dit werpt steeds zijn vruchten af. De vindbaarheid van uw website stijgt hiermee aanzienlijk in Google. Hier bovenop krijgt u ook professionele foto’s voor eigen gebruik. Alle berichten worden tevens op onze social media-kanalen geplaatst waardoor het bericht door nog meer mensen gezien wordt. Voor een juiste update van onze statistieken kan u best onze mediakit aanvragen. Wie weet werken we binnenkort wel samen!

Blogger

Uiteraard kan u ons als blogger benaderen. We vinden het fijn om met bedrijven (uit de reissector) samen te werken die graag hun bedrijf, product of dienst in de kijker willen zetten. Wij creëren een origineel SEO-proof blogartikel met bijhorende professionele foto’s. U kan rekenen op een professionele opmaak en kennis van SEO zodat uw bericht de nodige clicks krijgt. Door onze uitstekende kennis van SEO zal uw website automatisch beter scoren in zoekresultaten. Een samenwerking is zonder risico. U zal vrijwel altijd het gewenste resultaat boeken. De invulling van het artikel is steeds in samenspraak. Laat ons vooral uw wensen weten, dan kunnen we kijken hoe we een project samen kunnen aanpakken.

Content Creator

Buiten het schrijven van artikels, kan u ons ook vragen om content te maken voor uw bedrijf, product of dienst. Dit kan in de vorm van professionele fotografie zijn, maar ook video’s of drone-fotografie behoren tot de mogelijkheden. Voor al het beschikbare materiaal waar wij mee werken, kan u een kijkje nemen bij ons materiaal. Wij bieden ook zichtbaarheid op onze sociale media kanalen aan. Hier bereiken we in totaal zo'n 100.000 reislustigen. Ook (tijdelijk) de socials van uw organisatie overnemen is mogelijk. 

Spreker

U kan ons ook vragen om als spreker langs te komen op uw event. De onderwerpen die wij graag bespreken zijn reis-gerelateerd, over bepaalde bestemmingen, levensstijl, sociale media, … De opties zijn bijna eindeloos. Ook workshops met als thema “reizen” kunnen wij aanbieden. Dit kan gaan over een bepaalde bestemming, maar ook bijvoorbeeld over hoe je als digital nomad kan starten.

Recensent

Aangezien wij op ontelbaar veel plaatsen in de wereld komen, kunnen we onszelf na jaren ook specialist noemen op het beoordelen van hotels of andere accommodaties. Ook reis-gerelateerde producten en diensten zijn ons niet vreemd. Het kan nuttig zijn om daar gebruik van te maken om de concurrentie beter in te schatten en/of uw strategie daarop aan te passen. Het is tevens steeds een goed idee om te weten op welke pijlers u nog meer kan inzetten en wat de zwakke punten van uw bedrijf zijn. Op deze manier is er ruimte voor verbetering en kan u toekomstig meer klanten werven. Indien u graag een onafhankelijke beoordeling beschikt voor uw bedrijf, product of dienst, kan u ons daarvoor contacteren. Uiteraard kunnen wij ook op onze sociale media zichtbaarheid verschaffen voor uw product of dienst.

Enkele Partners

over ons red bull

Instagram

Sigridofthesun

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles