Travel Reasons logo

Reizen als Koppel

5 Romantische bestemmingen die je nog niet kent

Romantische

Bestemmingen

Als je aan romantische bestemmingen denkt, dan denk je automatisch aan plekken als Rome en Parijs. En uiteraard zijn dit ook echt romantische en mooie bestemmingen, alleen ben jij niet de enige die dat vindt. Dat maakt het naar onze mening net iets minder origineel en romantisch. Daarom deze lijst met 5 romantische bestemmingen die je nog niet kent. Een verrassingstrip naar één van deze bestemmingen is zonder twijfel een unieke ervaring!

1 Menorca (Spanje)

Minder bekend dan zijn buureilanden Mallorca en Ibiza maar wel minstens even mooi en gezellig, is Menorca. Op dit eiland, met een stuk minder toerisme, kan je gezellig wandelen in het stadje Ciutadella de Menorca. Of bij zonsondergang genieten van een lekkere cocktail aan één van de rustige baaien met uitzicht op de prachtige groen-blauwe zee. Naast al deze pluspunten is dit eiland ook nog eens goedkoper dan de andere eilanden van de Balearen. De ideale romantische bestemming dus om een weekje door te brengen.

Menorca Spanje

2 Sevilla (Spanje)

Dat Sevilla vooral bekend is door zijn tradities, monumenten en cultuur staat buiten kijf. En dat lekker eten en drinken hier ook belangrijk zijn, maakt deze stad alleen maar geschikter voor een romantische citytrip. Vooral een boottochtje op de Plaza de Espana mag zeker niet ontbreken bij een bezoek aan deze stad. Of wat denk je van een zonsondergang bij de Guadalquiver? Romantischer kan haast niet!

3 Sayulita (Mexico)

De meest romantische en leuke bestemming, is volgens ons het surfersdorpje Sayulita in Mexico. Verlaten stranden en gezellige bars en restaurants waar je samen van kan genieten. Het unieke panorama laat al je zorgen vergeten. Hier kom je echt tot rust. Een unieke zonsondergang onder een sterrenhemel die je bijna alleen hier kan terugvinden, maakt het plaatje compleet. Of samen avondzwemmen in de zee, is ook zeker een must. Dit is de plek voor een lange, romantische vakantie! Deze plek vind je op ongeveer een uurtje rijden van de luchthaven van Puerto Vallarta.

4 Firenze (Italie)

Misschien wel één van de meest romantische bestemmingen in Europa is Firenze. Dit door de talrijke gezellige straatjes en oude gebouwen. Een romantische manier om deze straatjes te verkennen, is met paard en koets.Al geven wij toe dat we daar niet volledig achter staan omdat het in veel gevallen een vorm van dierenmishandeling is. Je ka hier dus ook prima zelf rond kuieren. Het hoogtepunt van deze stad is de warme zon bij zonsondergang die over de stad en zijn prachtige bruggen schijnt. Een trip naar Italië die al lang op onze bucketlist staat en die wij met travel reasons binnenkort ook gaan maken.

Firenze

5 Rethymnon (Griekenland)

Eén van onze meest recente tripjes is die naar het plaatsje Rethymnon op het eiland Kreta in Griekenland. In dit stadje kan je rond wandelen in één van de pittoreske straatjes of gezellig gaan eten aan het plaatselijke vissershaventje. Je kan er ook met de auto op uit trekken in de bergen en stoppen bij één van de lokale dorpjes of je kan naar het door localsgebruikte Spilies Beach. Een gezellige plek waar je spotgoedkoop kan eten en drinken.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles