Travel Reasons logo

Mauritius 

Ontdek het paradijselijke Mauritius

Mauritius spreekt tot de verbeelding. Parelwitte stranden, een helderblauwe oceaan en wuivende palmbomen. Denk daarbij nog ’s aan de zeer gastvrije bevolking en luxueuze resorts en je hebt de ideale ingrediënten voor een zalige vakantie of huwelijksreis. 

Hoe geraak je er?

Mauritius is een klein Afrikaans eiland in de Indische Oceaan gelegen naast Madagaskar. Je bereikt het vlot en relatief snel met een rechtstreekse vlucht vanuit België met Air Belgium. Deze vliegmaatschappij stuurt je naar de mooiste (Afrikaanse) bestemmingen waaronder Zuid-Afrika, Mozambique en Mauritius maar enkelen zijn. Al hun bestemmingen zijn bucketlist-materiaal. Daarbovenop vliegt je met Air Belgium comfortabel en is het cabine-personeel een van de betere die we al tegenkwamen. Ze zorgen er echt voor dat je een aangename vlucht hebt. 

Mauritius ontdekken
Ontdek Mauritius

Business Class

Reis je met Air Belgium in business class, dan mag je je helemaal verwachten aan luxe en verwennerij. Je krijg je eigen ‘cocon’, je hebt aanzienlijk meer ruimte, je krijgt gratis gadgets, er is een aangepaste menu en je hebt de mogelijkheid om volledig neer te liggen. Dat laatste is erg handig als je een lange vlucht tegemoet gaat. Mauritius is een kleine twaalf uur vliegen tijdens een nachtvlucht dus dan is slapen geen overbodige luxe. Business Class bij Air Belgium is naar onze mening 100% aan te raden!

Paradijsje Mauritius met AirBelgium

Paradijselijke bestemming

Eens aangekomen in Mauritius besef je meteen dat je in het paradijs bent beland. Wat een prachtige omgeving! Groene bergketens tekenen fel af bij het helderblauwe water en de witte zandstranden. Het landschap komt zo uit een magazine. Ben je dus op zoek naar een tropische bestemming voor je volgende vakantie? Dan is Mauritius een uitstekende optie. De luxe-resorts zijn volgens ons een must om te boeken. Het gaat je beleving alleen nog maar beter maken.

Huwelijksreis

Ongetwijfeld is dit eiland een waardige kandidaat voor je huwelijksreis. Romantische zonsondergangen, heerlijke tafelen met zicht op zee en zalig genieten van dit kleine paradijs. Als je ook weet dat het personeel van de resorts extra aandacht besteed aan jouw beleving, dan zit je zeker goed. Ze willen je verblijf zo aangenaam mogelijk maken en daarvoor is geen opdracht te veel. Vertel dus zeker dat je op honeymoon bent indien je als gast graag wat extra aandacht wenst. 

Waterval in Afrika

Ontspannende vakantie

Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen op het eiland maar de meesten situeren zich rondom het strand of op het water. Je kan ook uitstappen maken naar parken, uitzichtpunten en watervallen en bijvoorbeeld rum-tastings doen. Maar voornamelijk reis je naar Mauritius voor een ontspannende vakantie in een resort. Je moet dus wel degelijk kunnen genieten van zon, zee en strand. Anders is deze bestemming misschien niet echt iets voor jou. Actieve of avontuurlijke reizigers kunnen bijvoorbeeld beter reizen naar Zuid-Afrika, wat ook een van de bestemmingen van Air Belgium is. 

Wil je meer weten over deze bestemming? Lees dan zeker onze andere artikels over Mauritius. Wedden dat dit paradijselijke eiland je weet te bekoren?

Dit Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Telegram

Inhoud

Volg ons

Meer Mauritius

Adults Only gedeelte bij Le Meridien Ile Maurice

Verblijf in een luxeresort op Mauritius – The Westin Turtle Bay

Ontdek het paradijselijke Mauritius