Travel Reasons logo
Nederland

Een unieke citytrip naar Rotterdam in Nederland

Een unieke citytrip

naar Rotterdam

Wil je er even tussenuit en liefst niet te ver maar waar toch voldoende te beleven valt? Kies voor een citytrip naar het bruisende Rotterdam in Nederland! Travel Reasons geeft je enkele unieke tips om te doen in deze moderne stad. Geen saaie museumbezoeken, maar alternatieve activiteiten die jong en oud zullen bekoren.

Citytrip Rotterdam
Nederland Rotterdam

Moonback

Heb je ooit al van Moonback gehoord? Deze nieuwe boekingssite inspireert je met de leukste adresjes en unieke accommodaties in verschillende steden. Voorlopig focussen ze op Europese bestemmingen maar wij zijn er zeker van dat ze de wereld gaan veroveren met hun concept. De website oogt aantrekkelijk en is enorm gebruiksvriendelijk. Bovendien is er keuze genoeg maar blijft het geheel toch overzichtelijk.

Als surplus is Moonback een eerlijke boekingssite waarbij zowel uitbaters als klanten een eerlijk behandeld worden. Want wist je dat er bij gekende boekingssites vaak torenhoge commissies worden gerekend? Moonback pakt het anders aan.

Kijk dus ’s rustig rond op de website van Moonback en ervaar een boekingssite zonder stress of gemanipuleerde zoekresultaten.

Citytrip nederland

Supernova Hotel

Via Moonback kan je leuke adresjes vinden om te overnachten. Zo kwamen wij terecht bij hotel Supernova in het centrum van Rotterdam. Dit nieuwe en moderne hotel voelt aan als één groot huis waar iedereen welkom is. Het rode interieur is uniek en de roze badkamers helemaal instaproof. Van hieruit kan je gemakkelijk de fiets nemen om alle highlights van de stad te ontdekken. Een aanrader om te verblijven als je naar Rotterdam gaat. Je kan deze accommodatie handig boeken via de Moonback website.

Supernova hotel
Een unieke citytrip naar Rotterdam in Nederland

Bezoek aan Rotterdam

Voor ons was het de eerste keer in Rotterdam. Het trendy en moderne Rotterdam staat haaks op het authentieke Amsterdam en dat maakt de stad juist zo fijn. We hadden meermaals het gevoel om in een mini-Manhattan te vertoeven door de skyline van hoge bedrijfsgebouwen, het uitzicht op de rivier en wijken met een rauw randje.

Dat Rotterdam zo vernieuwend is, is niet onbegrijpelijk gezien de stad bijna volledig van de kaart werd geveegd na Wereldoorlog 2. Zo goed als alleen het Stadhuis stond nog overeind. Dat zagen we na onze begeleide fietstour door te stad. Het was geen saaie stadstour met een historische gids. Integendeel! We maakten een rondje van 1,5 uur met een jongeman van Inside Rotterdam die de stad op zijn duimpje kent. Hij bracht ons langs verrassende plekken die soms alleen een local weet te vinden.

Mooie plekjes

Dit Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Telegram

Meer over Nederland