Travel Reasons logo

Bahama’s

Foto Hotspots Bahama’s

Foto Hotspots

Bahama's

De Bahama’s is één van die plekken waar je eigenlijk geen lelijke foto’s kan maken. Toch zijn er enkele plekken die net iets meer geschikt zijn dan andere plekken. Daarom deze lijst met de mooiste foto hotspots in de Bahama’s. Die we zelf ook uitgetest hebben tijdens onze reis. 

1 Pig Beach

De foto hotspot in de Bahama’s is ongetwijfeld Pig Beach oftewel Exuma waar je de varkentjes kan terugvinden op het strand of in de zee. Deze varkentjes zijn zo populair dat dit één van de meest bezochte plekken is van de Bahama’s. Als fotograaf is het dus belangrijk om hier zeer vroeg te arriveren! Iets wat met een gewone tour niet mogelijk is. Huur daarom een boot of zoek een privé-tour die zeer vroeg wil vertrekken. 

2 Coco Plum Beach

Coco Plum Beach is een zeer mooi strand op Grand Exuma waar je een mooie turquoise ondiepe zee hebt. De foto hotspot op dit strand is ongetwijfeld de schommel die je kan terugvinden in het water. Deze plek kom je tegen op verschillende Instagram-profielen. Deze plek is het mooist bij zonsondergang. 

3 Grand Hyatt Baha Mar

Ongewoon voor een lijst met foto hotspots. Maar dit hotel verdient een vernoeming in deze lijst. Want het Grand Hyatt Baha Mar hotel is zo indrukwekkend en mooi dat je hier ontelbaar vele plekjes hebt om de perfecte foto te nemen. Bij het zwembad gebouwd in een grot, tot een foto bij haaien, flamingo’s of één van de kleurrijke strandhuisjes. Vele mogelijkheden dus, je zal er alleen vroeg voor moeten opstaan want om 9 uur zijn er al toeristen terug te vinden in één van de vele zwembaden. Je kan dit hotel terugvinden op het eiland Nassau.

Varkens op Bahama's
Foto hotspots Bahama's

4 Pink Sand Beach

Pink Sand Beach is, zoals de naam al doet vermoeden, een volledig roos strand. Dit strand is dus uitermate geschikt voor unieke en mooie fotografie. Doordat er weinig beschutting is op deze plek zal je als fotograaf ook te maken krijgen met veel licht. Een polarisatiefilter voor meer contrast of een grijsfilter kan helpen. 

5 The Queen's Staircase

The Queen’s Staircase is een historische trap die gemaakt is door slaven in het jaar 1793 en 1794. Deze trap heeft dus niet alleen een historische waarde maar ziet er ook nog eens mooi uit. Mede door de mooie beplanting. Deze fotospot geeft je het gevoel dat je in de film Tomb Raider zit. 

6 Onderwater fotografie

Al kan je de mooiste foto hotspots onder water terugvinden. Want door het prachtige heldere water en de aanwezigheid van enkele van de mooiste koraalriffen is deze plek ideaal voor het fotograferen van exotisch onderwaterleven. Je kan dit onderwaterleven het best terugvinden door het boeken van tours die hierin gespecialiseerd zijn. 

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles