Travel Reasons logo

Vliegtickets

5 tips om een goedkope last-minute te scoren

Goedkope

Last-Minute

Aan het begin van de paasvakantie begint het bij velen te kriebelen om op vakantie te vertrekken. En misschien bij jou ook? Heb je nog niets geboekt en wil je plots toch graag op vakantie gaan? Dan is een last-minute de ideale oplossing! Hier krijg je van ons enkele tips om een goedkope last-minute te scoren. Veel succes en hopelijk lukt het jullie om een perfecte deal te vinden. Laat ons zeker weten welke last-minute jij boekte!

1 Volg sociale media

De snelste manier om een goedkope last-minute te scoren is meerdere reisorganisaties  volgen op sociale media. En deze pagina’s dan ook vaak controleren. Want hier posten deze organisaties meestal hun beste aanbiedingen om zo voor goede reclame te zorgen. Dus je vindt er niet alleen de last-minute’s, maar ook nog eens de beste last-minute’s.  Soms kan je hier echt top-aanbiedingen vinden waar je niet moet over twijfelen, want dan zijn ze meteen weg.

2 TravelUnlimited

TravelUnlimited is een website en ook blog die voor jou de beste aanbiedingen van het moment op zoekt en met jou deelt. Let wel op, dit zijn meestal enkel de vliegtickets. Maar zo hebben ze onlangs bijvoorbeeld gevonden dat je voor 299 euro retour naar de Dominicaanse Replubiek kan. Niet slecht, toch? Zeker de moeite waard dus om deze website regelmatig eens te bezoeken en te kijken of er iets is dat jou kan bekoren. Ook vakantiepiraten.nl is een website die dit aanbiedt.

Goedkope last-minute
Vliegtuig lucht quotes

3 Nieuwsbrieven

Schrijf je ook in voor nieuwsbrieven van reisorganisaties. Dit kan soms wel wat vervelend zijn in je mailbox maar ze zijn best handig bij het zoeken naar een last-minute. Vooral omdat hier vaak leuke en goedkope aanbiedingen tussen zitten. Een oplossing om toch al die nieuwsbrieven geordend te krijgen is een map aanmaken in je outlook waar al je mails van reisorganisaties terecht komen. Zo doen wij het alvast ook en dat werkt prima. Wij hebben trouwens ook een nieuwsbrief waar wij maandelijks enkele leuke aanbiedingen aan onze lezers geven. Je inschrijven kan gemakkelijk via het inschrijvingsformulier in de rechter zijbalk op deze pagina.

4 Neem het zelf in handen

Bij deze tip om een goedkope last-minute te scoren, heb je wel iets meer lef nodig. Het kan soms helpen om zelf naar een hotel te bellen en te horen of er aanbiedingen zijn. Dan is er geen reisbureau of tussenpersoon nodig, wat je toch wat geld kan besparen. En is sommige gevallen kan je dan ook nog over de prijs onderhandelen. Maar hoop hier niet te hard op.

5 De gewone trucjes

Natuurlijk is een last-minute ook een gewone vakantie waar je dus ook andere tips kan op toepassen. Denk maar aan tips om je vlucht goedkoper te boeken of tips om een goedkoop hotel te vinden. Of wat dacht je van tips om te besparen op vervoer? Je kan deze ze ook bij een last-minute bijna allemaal toepassen.

Let bij last-minute’s ook altijd op voor verborgen kosten bij de kleine lettertjes!

Goedkope last-minute

Hopelijk helpen deze tips jou om een goedkope last-minute te vinden en ook te boeken. Heb je misschien nog een betere tip of andere tips? Dat horen we graag in de comments of op Facebook.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles