Travel Reasons logo

Travel Reasons

Noord-Amerika

Reisblog

Noord-Amerika

Noord-Amerika is een continent dat onze interesse al jaren wekt. Dit gigantische continent is, wat je misschien niet verwacht, niet het grootste van de wereld. Azië en Afrika zijn groter. Qua bevolkingsaantal staan ze gerangschikt op de 4e plaats na Azië, Afrika en Europa. Dat vinden wij toch opmerkelijk.

Het continent Noord-Amerika telt ongeveer 35 landen. Velen zul je misschien (nog) niet eens kennen omdat het eilanden zijn die verspreid liggen in Caribisch gebied. Denk maar aan De Kaaimaneilanden, Saint Lucia en Montserrat. Dit zijn wel stuk voor stuk pareltjes waar we ooit op een dag hopen naartoe te reizen.

Toch zijn het vooral Mexico en de USA die ons eerst wisten te bekoren. Uiteraard is er nog meer te zien dan deze fenomenale landen. De natuur in Canada vinden we subliem en we kunnen niet wachten om ook daar op ontdekking te gaan. Bovendien zou het zonde zijn om maar twee van de 35 landen uit Noord-Amerika in ons leven gezien te hebben. Hier kan je alvast onze verhalen lezen over wat wij al ontdekten in en over Noord-Amerika.

Kaart

Noord-Amerika

[NoordAmerika-map]

Onze Verhalen

Noord-Amerika

Noord-Amerika

In beeld

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles