Travel Reasons logo
België

The Vespa Trip – Met de Vespa door het mooiste landschap van België en Nederland

The Vespa Trip

Brugge

Dankzij The Vespa Trip Brugge beleef je een heerlijke rit door het mooiste stukje van België en Nederland. Wij stapten vorige week op de roodgekleurde scooter en gingen op ontdekking. Onze ervaring lees je hier.

België met de Vespa

Zonnebril op, wilde haren in de wind en cruisen op een authentieke Vespa door het prachtige landschap in de ruime omgeving van Brugge. Dat beleef je dankzij The Vespa Trip in België. Je kiest zelf je route of laat je begeleiden door de GPS van je typische Italiaanse scooter en beleeft een dag plezier op de baan. Daarnaast is zo’n roodgekleurde (of blauwe) Vespa ook nog eens super fotogeniek. Een unieke ervaring in België!

Romantisch in België

Is met de Vespa rijden moeilijk?

Met een Vespa rijden is absoluut niet moeilijk. Voor je vertrekt heb je de kans om even te oefenen na een grondige praktische uitleg door de organisatie. Je kan kiezen om alleen te rijden of met twee op één scooter. Het gemakkelijkste is om alleen te rijden, maar eens je vertrokken bent lukt het ook prima met twee. Laat rugzakken en overbodige spullen thuis want die kunnen lastig zijn op het voertuig. Let op: je hebt wel een geldig rijbewijs nodig om te kunnen starten!

Gevoel van vrijheid

Wij vonden met de Vespa rijden absoluut een fijne ervaring. Het geeft een zalig gevoel van vrijheid. Het is de ideale daguitstap voor zowel groepen als individuen. Romantische daguitstap met je lief? Een uniek cadeau voor een vriend(in)? Of een originele teambuilding met de collega’s? Check, check, dubbelcheck!

Scenic Route

Je rijdt doorheen de groene omgeving rondom Brugge en komt langs de meest pittoreske dorpen. Als je de ‘scenic route’ van de aangeboden GPS volgt, kom je meteen langs de mooiste landschappen van België en een stukje Nederland. Zo begin je in Brugge, rij je nadien langs Damme door naar Cadzand en Sluis om terug te keren naar Brugge. Een verrassend mooie lus waarbij je zelf kiest waar en wanneer je een rustpauze neemt.

Rode Vespa

Picknick

Als je kiest om een picknick mee te nemen, of deze bij te boeken via de website van The Vespa Trip, dan kan je heerlijk lunchen met zicht op zee bij Cadzand of in één van de vele weides, bankjes of rustige plekken die je tegenkomt. Idyllisch is het zeker!

The vespa trip Brugge

Na zo’n dag uitwaaien op de scooter, kom je tot helemaal rust in de prachtige binnenstad van Brugge. Daar valt altijd iets te beleven. Overnachten kan bij hotel The Black Swan en er zijn eetgelegenheden genoeg in de buurt te vinden. Zo’n Vespa Trip kan je dus prima koppelen aan een (romantisch) weekendje Brugge.

The Vespa Trip Italië

Voor wie het toch iets avontuurlijker, traditioneler en zonniger mag, kan ook in Italië een vespatrip boeken met dezelfde, Belgische organisatie. La Dolce Vita, Italië en zijn sublieme landschappen ontdekken met de Vespa? Beter wordt het niet!

Meer info over deze uitstap vind je op de website van The Vespa Trip.

Dit Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Reddit
Telegram

Meer over België

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles