Travel Reasons logo

Wedstrijd

WIN – Overnachting met diner en ontbijt in gloednieuw Nederlands hotel

AFGELOPEN

WIN – Overnachting

met diner en ontbijt

Het gloednieuwe NEO KVL Hotel in Oisterwijk (Nederland) opende nog maar net zijn deuren maar weet nu al de harten van velen te veroveren. Het moderne designhotel is gelegen aan de oude leerfabriek en heeft nog enkele industriële toetsen. In combinatie met de moderne luxe en het design etaleert dat prima.

De kamers van het hotel zijn met zachte kleurentinten en zeer comfortabel meubilair ingericht. Het ontbijt is er heerlijk en uitgebreid. Bovendien kan je dankzij deze winactie nog extra culinair genieten van een lekker diner aangeboden door het hotel. Wat je moet doen om deze prijs te winnen, lees je onderaan het bericht.

Oisterwijk zelf is een gezellig dorp waar je heerlijk kan shoppen en eten. Net buiten het centrum vind je de groene omgeving van de Oisterwijkse Bossen en Venen waar je urenlang kan wandelen en fietsen. Oisterwijk ligt ook niet ver van grote steden als Tilburg, Breda en Eindhoven dus je kan je verblijf combineren met een stedentrip. Nadien kan je in de wellness, fitness of de skybar van het hotel ontspannen.

Hotel Nederland
NEO KVL Hotel in Oisterwijk

WIN – Overnachting met diner en ontbijt in gloednieuw Nederlands hotel

Wil jij een overnachting met diner en ontbijt winnen? Vul dan onderstaand formulier correct in.

AFGELOPEN

Meedoen kan tot en met 23/07

Meedoen met deze winactie kan tot en met 2 3 juli 2022.

Om mee te doen met deze winactie moet je 18 jaar of ouder zijn. Bij je deelname ben je hier automatisch akkoord mee. 

Je kan met eenzelfde mailadres maar eenmalig deelnemen.

De datum van verblijf is zelf te kiezen in overeenstemming met de eigenaars van het hotel en op basis van beschikbaarheid. Indien je gewonnen hebt, brengen wij je via mail op de hoogte. Het is dus belangrijk het juiste mailadres op te geven en regelmatig je inbox (en spam) te controleren. Wij geven je de juiste contactgegevens om je verblijf met de eigenaars van NEO KVL Hotel in Oisterwijk vast te leggen.

Ontbijt nederlandse hotel
Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles