Travel Reasons logo

Wedstrijd

WIN – Western Horse Experience + waardebon van 100 euro bij Hotel L’Espine

Western Horse

Experience

Onlangs gingen wij voor de tweede keer op rij naar familiehotel L’Espine in Achouffe vlakbij Houffalize. Het hotel ligt te midden van de groene omgeving van de Ardennen waar je prachtige wandelingen en fietstochten kan maken.

Western Horse Experience

Maar dat is niet alles. Sinds kort hebben de sympathieke uitbaters er ook een unieke ervaring bij: de Western Horse Experience door Espinehills. Tijdens deze 1,5 uur durende initiatie leer je de basis over paarden en hun gedrag, maar je krijgt ook een inleiding tot western en leert enkele leuke trucjes met de paarden of pony’s.

De Western Horse Experience is er voor elke leeftijd (vanaf 6 jaar) en voor elk niveau. Je hoeft dus geen ervaren ruiter te zijn! Zussen Alyssa en Alana begeleiden je stapsgewijs en leren je op je eigen tempo kennismaken met hun paarden. Voor al wie houdt van paarden of ooit zo’n unieke ervaring wel ’s wil uitproberen, is dit the place to be!

Waardebon 100 euro

En we geven niet alleen een Western Horse Experience voor 2 personen weg maar ook een waardebon van 100 euro (te gebruiken bij Hotel of Restaurant L’Espine waar deze activiteit zal doorgaan).

Je kan de waardebon gebruiken voor een heerlijk diner bij Restaurant L’Espine of voor een of meerdere overnachtingen (waardebon wordt dan van het totale bedrag afgetrokken) bij Hotel L’Espine. Het eten is er dagvers en overheerlijk. Overnachten is trouwens ook zeker de moeite want in de omgeving valt zoveel te beleven dat je hier minstens een weekendje naartoe zal willen!

L'espinne hotel

Wat moet je doen om te winnen?

Om deel te nemen moet je onderstaand formulier correct invullen en moet je 18 jaar of ouder zijn (kinderen kunnen de prijs wel inruilen ter plaatse maar deelnemers aan de winactie dienen 18+ te zijn). Vergeet zeker de wedstrijdvraag niet te beantwoorden! Meedoen met deze winactie kan ook via Instagram.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles