Travel Reasons logo

Travel rEASons

Bestemmingen

Bestemingen

Travel Reasons

Wij  van Roadtrippers of the Sun reizen de hele wereld rond. In deze reizen doen we zoveel ervaring op en die ervaring willen we graag met jullie delen. Ook geven we  jullie graag tips en inspiratie voor jullie volgende reis. Daarom vind je hieronder een kaart met onze bestemmingen onderverdeelt per continent. Zodat het voor jullie ook overzichtelijk blijft. Veel Plezier!

[World-map]

Onze bestemmingen

Afrika

Afrika is bij veel mensen één van de bestemmingen die je kan terugvinden op hun bucketlist. En ook bij ons is dat het geval. Maar dat ik ook normaal, alleen al als je naar de ongerepte natuur kijkt die je er kan terugvinden. Vooral landen Als Kenia, Zuid-Afrika en Namibië spreken ons enorm aan. Al is Afrika meer dan alleen natuur. Je kan er ook een prachtige cultuur en geschiedenis terugvinden. Zoals in Egypte of Marokko. Dat Afrika prijzig is maar een klein nadeel als je ziet wat je er voor in de plaats krijgt. Al is dat natuurlijk ook wel belangrijk. Let ook altijd goed op welke inentingen je nodig hebt en vergeet vooral ook je malariapillen niet. Al is dit in het noorden van Afrika minder nodig.

Gratis Reisgids Mauritius

Ontdek het paradijselijke Mauritius 

Mauritius spreekt tot de verbeelding. Parelwitte stranden, een helderblauwe oceaan en wuivende palmbomen. Denk daarbij nog ’s aan de zeer gastvrije bevolking en luxueuze resorts en je hebt de ideale ingrediënten voor een zalige vakantie of huwelijksreis. 

Lees meer »

Onze bestemmingen

Azië

Azië is een continent met een heel aantal droom bestemmingen. Zo staat India, Cambodja, Bali en Vietnam bij velen vanboven op de Bucketlist en dat is bij ons dan ook niet anders. Al is dit continent veel meer dan deze landen want qua diversiteit geen gebrek in Azië. Want zo behoort ook het midden oosten met bijvoorbeeld Jordanië maar ook Rusland en Japan tot dit continent. Azië is vooral geliefd bij budgetreizigers en backpackers door zijn lage kost en gemakkelijkheid om van de ene naar de andere plaats te reizen.

Wat te doen in Ipoh

Wat te doen in Ipoh?

Het is dan ook vanuit Kuala Lumpur maar twee uur rijden met de trein. Ook wij gingen deze stad verkennen en die stelde niet teleur! Ontdek hier wat er te doen is in Ipoh.

Lees meer »

Onze bestemmingen

Europa

Het continent waar onze roots liggen… Europa. Een leuk continent waar je veel verschillende culturen hebt. Heel veel verschillende talen en ook een verschillend klimaat.  Het klimaat in Europa kan gaan van subtropisch warm tot een poolklimaat. Veel verschil dus in toch een niet zo groot continent. Wijzelf zijn toch meer fan van de warmere landen zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal maar ook Kroatië kan ons zeker bekoren. Maar daarnaast  vinden we de schoonheid van bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden, Finland en Oostenrijk zeker ook de moeite waard om eens te bezoeken. En dit continent heeft nog zo veel meer te bieden. Kortom hier ben je even zoet.

Onze bestemmingen

Noord-Amerika

Noord-Amerika is misschien wel één van onze favoriete bestemmingen in de hele wereld. En dan vooral Mexico, waar wij toch ons hart verloren hebben. De cultuur en natuur die je daar terug vindt, past het beste bij ons. Al denk je natuurlijk bij Noord-Amerika vooral aan Canada en de USA. Wat ook terecht is, want ook deze twee landen zijn prachtig en vooral ook door hun natuur en toegankelijkheid. Want ja voor roadtrippers zoals ons zijn deze twee landen gewoon een droom. Verder heb je ook nog Costa Rica, Cuba, Jamaica en nog vele ander bestemmingen in dit continent dat meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

Onze bestemmingen

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is al vanaf het begin één van onze favoriete continenten in de wereld. En dat komt dan vooral door zijn prachtige natuur en cultuur. Want dit continent heeft heel wat te bieden. Denk maar aan het amazone, de mooiste en grootste watervallen ter wereld, pathogenie of zelf het Andes gebergte. Kortom dit continent heeft meerdere bestemmingen waar je meer dan één keer naar toe kan en wil. Toch duurde het door omstandigheden toch vrij lang (2020) voordat wij voor de eerste keer naar dit continent trokken. We waren dan ook zeer blij toen we voor de eerste keer voet op Peruviaanse zette.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles