Travel Reasons logo

Boeken

Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie

Lonely Planet’s gids

voor de reisfotografie

Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie is een boek van 376 bladzijden geschreven door de bekende reisfotograaf Richard l’Anson in opdracht van Lonely Planet. Hij beschrijft in dit boek hoe ook jij een goede reisfotograaf wordt. Aan de hand van tips maar ook door een diepgaande uitleg over alle facetten van fotografie. Zo bespreekt hij het juiste materiaal, de juiste instellingen, hoe je een locatie of onderwerp het best bestudeerd of welke software je kan gebruiken. Daarnaast bespreekt hij ook de meest gemaakte fouten zodat jij deze niet hoeft te maken. Alles wat je moet weten over reisfotografie kom je in dit boek te weten. Bij dit boek heb je geen voorafgaande kennis van fotografie nodig.

Onze mening

Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie is volgens ons het boek dat je moet gelezen hebben als je van reisfotografie houdt. Dit boek geeft je echt alle nodige informatie om een betere fotograaf te worden. Ook de fotograaf die al enkele jaren bezig is. Want van dit boek krijg je naast de nodige kennis ook een hele bron van inspiratie en dat maakt dit boek naar onze mening zo interessant.

Dit boek leest niet zo vlot, maar dat komt vooral door al de informatie die op jou wordt afgeschoten. Je moet dit boek dan ook niet zien als een gewoon leesboek maar echt als een leerboek. Extra leuk is het feit dat je dit boek nog vaak zal gebruiken nadat je het uitgelezen hebt. Het is als het ware een handig hulpmiddel. Wij zijn grote fan van Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie!

Boekreview
Gids voor reisfotografie

Waar koop je Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie?

Je kan Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie het gemakkelijkste kopen via bol.com, je betaalt hier dan 25,99 euro voor. Wat naar onze mening niet veel is, omdat je normaal voor deze kennis toch wat meer moet rekenen. Ben je geen voorstander van online shoppen? Dan kan je dit boek ook terugvinden bij Standaard Boekenhandel. Is dit boek niets voor jou? Kijk dan zeker eens bij onze andere boek-reviews.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles