Boeken

Homecamp – Doet je dromen van een ander leven

Homecamp

Doet je dromen

Homecamp is een boek geschreven door twee mensen (Doran en Stephanie Francis) die de band tussen mens en natuur belangrijk vinden. Ze zijn dan ook constant op zoek naar manieren om de knop om te zetten bij andere mensen. Want het creëren van betekenisvolle ervaringen en een sterke band met de aarde is belangrijk voor hen. En dat is precies wat ze met dit boek willen doen. Mensen inspireren om het anders te doen. In dit boek interviewen ze fotografen, schrijvers, denkers, risiconemers, koks en vele ander gewone mensen die op één of andere manier een ander leven zijn gaan leiden dat hun dichter bij de natuur brengt. Naast al deze leuke interviews heb je ook nog heel veel bijzondere foto’s en een paar praktische tips voor bij het kamperen.

Homecamp
Boek review

Onze mening

Homecamp is één van de meest inspirerende boeken dat wij de afgelopen jaren hebben gelezen. De verhalen en interviews die je in dit boek kan lezen doen je niet alleen dromen van een ander leven maar ze laten je ook zien dat dit eigenlijk heel gemakkelijk te doen is. En dat is misschien wel het belangrijkste. Want dromen doen we allemaal maar het echt doén is iets anders. Dit boek kan er volgens ons voor zorgen dat de klik echt gemaakt wordt en dat misschien ook jouw leven veranderd. Weg van het materialistische en meer back to basics.

Het enige nadeel aan dit boek is dat dit boek wel redelijk zwaar is met zijn harde kaft en A4-druk. Het meenemen voor onderweg is wat omslachtig. Wat je er dan wel weer voor in de plaats krijgt, zijn prachtige foto’s op groot formaat. Ook de tips om te kamperen achteraan in het boek waren volgens ons niet echt nodig. Deze zijn er precies op het laatste maar bijgevoegd. Maar echt storend is het niet.

Waar koop je Homecamp?

Homecamp is in het Nederlands en Engels terug te vinden bij de Standaard boekwinkel of online bij bol.com. Je betaalt online 32 euro, wat natuurlijk niet goedkoop is. Maar naar onze mening is dit boek dat wel elke euro waard.