Travel Reasons logo

Budget

Backpack Bestemmingen – Een boek dat je inspiratie geeft

Backpack

Bestemmingen

Backpack Bestemmingen is het boek van de Nederlandse reisblog ‘We are Travellers‘. Dat voor alle backpackers die niet weten naar waar te trekken geschreven is. In dit boek hebben ze al hun favorietebackpack-bestemmingen beschreven met leuke foto’s, de beste reistijd, het budget en vooral locaties die je op deze bestemmingen zeker moet gezien hebben. Dit boek is qua landen ook zeer uitgebreid, met uit elk continent wel wat plaatsen. Brazilië, Sri Lanka, Mexico, Marokko en Amerika zijn maar enkele voorbeelden van de talrijke landen dat dit boek aandoet

Onze mening over Backpack Bestemmingen

Backpack Bestemmingen is volgens ons het ideale boek voor wie geen inspiratie heeft of niet goed kan kiezen naar waar te trekken. En volgens ons is het niet alleen voor backpackers, maar voor iedereen. Want de uitleg met hoogtepunten voor elk land zijn eigenlijk voor iedereen bruikbaar. Alsook de foto’s die je laten wegdromen van de bestemmingen zijn voor iedereen hetzelfde. Want geloof ons, dat doen deze foto’s zeker. Voor de rest is dit boek makkelijk leesbaar en leuk ingedeeld. Er zijn veel kleine stukjes tekst, wat het dikke boek snel uitleesbaar maakt. Wat je echter niet gaat terugvinden in dit boek, zijn echte reistips, maar dat mag je van dit boek niet verwachten. Eerlijk is eerlijk, voor onszelf zouden wij Backpack Bestemmingen niet kopen, maar dat is vooral omdat wij inspiratie genoeg hebben. Echter vinden we het wel zeer geschikt om als cadeau te geven aan onze vrienden.

Waar koop je Backpack Bestemmingen?

Backpack Bestemingen kan je gewoon terugvinden in de Standaard Boekenhandel en op sites als Bol.com. Maar ook op de Webshop van We Are Travellers. Waar je trouwens ook nog vele andere leuke spulletjes kan terugvinden binnen het thema reizen.

Op zoek naar meer leuke boeken? Kijk dan zeker eens bij al onze andere leuke boektips. Reisinspiratie verzekerd!

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles