Travel Reasons logo

België

Lokerse Feesten - Da's voordelig feesten met de grootste artiesten!

Festival

Lokerse feesten

De zomer in België is gelijk aan het festivalseizoen. Wij hebben deze week voor de eerste keer kennis mogen maken met de Lokerse Feesten in Lokeren. Dit 10-daagse festivalvindt elk jaar plaats in augustus en het stond al langer op ons verlanglijstje. Met namen zoals Die Antwoord, Zara Larsson, Clean Bandit maar ook Clouseau, Bart Peeters en Coely, is dit zowel een nationaal als internationaal festival met uitstekende artiesten! Lees hier waarom jij er ook heen moet gaan!

Sfeer en gezelligheid

Als je binnenstapt op het terrein van de Lokerse Feesten, valt meteen het gezellige decor je op. Het is er klein, met enkel één podium, maar dat zorgt meteen voor een onuitgesproken samenhorigheid. Iedereen die er aanwezig is, kijkt uit naar de artiesten die zullen optreden op dat ene grote podium. De sfeer is er dan ook uitstekend. Iedereen is in feeststemming en de stiltes tussen de artiesten door wordt opgevuld met dansbare muziek van een aantal dj’s. Verder kan je er gezellig relaxen in de chillzone met een lekker drankje of een hapje. Voor sfeer en gezelligheid een dikke 10/10!

Podium Lokerse feesten
Festival sfeer

Artiesten

Zoals al eerder gezegd, pakt de Lokerse Feesten ieder jaar uit met grote internationale namen. Dit jaar staan er heel wat kleppers op de line-up waaronder Simple Minds, Die Antwoord, The Prodigy, Zara Larsson, Clean Bandit, Chase & Status en nog zoveel meer. Maar ook bekende Belgische artiesten vullen dit jaar het programma aan. Wij zagen onder andere Clouseau, Bart Peeters, Niels Destadsbader, Coely en Warholapasseren. En we zagen dat het goed was!

Voordelig

Dit festival brengt niet alleen veel sfeer en de beste artiesten naar Lokeren, maar zijn ook nog eens super voordelig voor je portemonnee! Tickets schommelen een beetje tussen de 15 en 45 euro per dag. Helemaal niet duur dus om een aantal van je favoriete artiesten te zien. Elke dag kent een rode draad door een bepaald muziekgenre dat bij alle artiesten terugkomt, waardoor jij zo jouw ideale avondje uit kunt beleven. Zo heb je een dag met alleen maar Vlaamse zangers, eentje met metal-muziek en eentje met rap/hiphop. Voor ieder wat wils! Je ziet vaak niet enkel één van je favoriete artiesten passeren, maar wel meerdereop een dag. En dat allemaal voor een klein prijsje. Wij zijn helemaal verkocht!

Festivalterein Lokerse feesten

Ga jij naar de Lokerse feesten?

De Lokerse Feesten zijn nog volop bezig en voor bepaalde data zijn er nog tickets beschikbaar. Wees snel als je erbij wil zijn! Het is een unieke ervaring en je hoeft er helemaal geen half maandloon aan te spenderen. Een bijzonder avondje uit in Lokeren, zonder twijfel! Nog meer van de Lokerse feesten zien? Volg dan zeker onze Instagram-pagina voor meer. Waar je binnenkort ga je ook ons bezoek aan het gratis festival Maanrock in Mechelen volgen.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles